Om malmö Folk

Kontakta Malmö Folk

Malmö Folks Nyhetsbrev
Kan man få om man använder förmuläret till vänster här. Där kommer information am alla arrangemang (normalt bara 1 mail per arrangemang) och extra information om det händer något spännande. Rekommenderas!

Malmö Folk
Malmö Folk är en ideell arrangörsförening bildad 1991. Föreningen drivs av en ung engagerad styrelse som arbetar idogt för att lyfta fram lokal och tillrest folkmusik i Skåneregionen. Föreningen arrangerar konserter, danskvällar, kurser och andra aktiviteter, med huvudsaklig inriktning på svensk och nordisk folkmusik. Det brukar vara fyra-fem ordinarie arrangemang under en termin, oftast förlagda till Barnens Scen i Malmö Folkets Park, samt en hel del andra folkmusikhändelser på olika platser i Malmö.

Verksamheten får stöd av bl.a. Malmö Stad, Statens Kulturråd och Musik i Syd.

Häng med direkt på vad som händer, Gilla oss på fejjan: facebook.com/malmofolk och följ oss gärna på twitter: twitter.com/malmofolk

Plats/Lokal
Våra ordinarie arrangemangskvällar är allt som oftast förlagda till Barnens Scen i Malmö Folkets Park. Den ligger i parkens sydöstra hörn vid korsningen Falsterbogatan-Kristianstadsgatan, adressen är Falsterbogatan 17.

Buss från Malmö C
Linje 5 mot Stenkällan/Kvarnby - hållplats Folkets Park
Linje 32 mot Käglinge - hållplats Folkets Park
Karta till: Barnens Scen

Dansutlärning
Före varje konsert hålls en danskurs, 19.00-19.45. Se under program vilken dans som är aktuell för kvällen. Kostnad 20 kr, ingen föranmälan.
Ofta har vi avancerad danskurs tidigare på dagen, på dagar med våra ordinarie arrangemang. Även dessa kan man läsa mer om på programsidan.

Pausmusiker
Det finns möjlighet att spela till dans under ordinarie musikers pauser vid Malmö Folks konsertkvällar.
Är du intresserad av att vara pausmusiker så prata med någon ur styrelsen eller maila info@malmofolk.se så ska styrelsen försöka ge dig plats vid något arrangemang.

Malmö FikaFolk
Malmö Fikafolk står för den goda hemgjorda fikan som finns till försäljning under konsert- och danskvällarna. I fiket kan man köpa ett varierat utbud av mackor och kakor beroende på säsong och fantasi hos de som bakar. Många av produkterna är ekologiska och rättvisemärkta. Malmö FikaFolk har alltid plats för fler. Vill du vara med, hör av dig till info@malmofolk.se.

Stadgar

Malmö Folkmusikförenings stadgar (PDF)

Styrelsen


Pär Hyberg  Ordförande

Håkan Dackman  Kassör

Alva Bosdottir

Aron Ising

Christer Selin

David Åsbrink

Elis Jarl Skute

Frida Höfling

Helena Hultvist

Jesper Brunholm

Kari Ståbi

Karin Engquist

Katarina Löfstedt

Peter Boysen

Ta gärna kontakt med oss om du undrar något under kvällarna.

Kontakta Malmö Folk
För kontakt och information: info@malmofolk.se
Ordförande: Pär Hyberg, telefon: 070 9391384. Email: par.hyberg@gmail.com.
Adress: Malmö Folk c/o Jesper Brunholm, Södra vägen 7c, 223 58 Lund

 
 
Malmö Folkmusikförening | © musikt | pg 98 88 58-7 | kontakta Malmö Folk