Välkommen!

Nästa evenemang:
2016-09-10

Hazelius & Hedin

Hazelius Hedin

Hazelius Hedin är en komplett och färgstark duo som med bländande briljans, sällsynt innerlighet och ett makalöst driv fyller de svenska danslåtarna och visorna med musik som fängslar och berör.
Repertoar som omfattar allt från medeltida ballader, sjömanssånger, kärleksballader och instrumentala danslåtar.

Esbjörn Hazelius och Johan Hedin arrangerar musiken försiktigt, ofta inspirerade av den irländska traditionen, och de söker ständigt nya instrumentella harmonier. Duon har senaste åren har de skördat fantastiska framgångar på den svenska och internationella folkmusikscenen, och rönt stor uppskattning även långt utanför genregränserna.

Mer om Esbjörn och Johan på hazeliushedin.com/.

Skånes spelmansförbund fyller 80 år i år och firar med att bjuda alla in alla sina medlemmar till höstens första Malmö Folk-kväll! Skånes spelmansförbunds medlemmar spelar sedan till dans första danspasset (allspelslåtar), de som deltar får fri entré.


Konsert 20:00

Dans 21:00-24:00

Kostnad: medlem 80 kr, gäst 100 kr. Medlemskap: 40 kr/år.
Plats: Folkets park, Barnens scen, Falsterbogatan 17

Introduktionskurs: Har du inte dansat tidigare så hålls varje gång en introduktionskurs i en specifik dans, kl 19:00, kostnad 20 kr.
Fantastiskt gott fika finns till försäljning.


Arrangemangen genomförs med stöd av Malmö Kulturstöd och Statens Kulturråd. I samverkan med Kulturens Bildningsverksamhet. Samarbetspartners: Musik i Syd, Musikhögskolan i Malmö, Mix Musik.


Mer program »

 
Malmö Folkmusikförening | © musikt | pg 98 88 58-7 | kontakta Malmö Folk