Välkommen!

Nästa evenemang:
2018-10-20

Mia Marin och Jens Comén solokväll på Barnens scen. #FolkmusikhelgIMalmö20 Oktober - Mia Marin och Jens Comén - solokväll på Malmö folk


Mia Marin

Oftast har vi hört dem i sällskap av andra, såsom i grupperna MP3, Hoven Droven, Marin/Marin m fl.
 

Här får vi chansen att njuta av två av folkmusikens giganter på helt egna ben. Det blir nära och personligt, ett möte utöver det vanliga.

 

 

Jens Comén
Mia Marin är van solist både när det gäller konserter och dansspel. Hon har ägnat många år åt att utveckla sin personliga stil, och har ett uttrycksfullt och eget solospel.

 

Jens Comén, Östersund, saxofonist och kompositör.

Folkmusikroten i Västjämtland. Jens var 1990 med och bildade folkrockgruppen Hoven Droven, men spelar även i andra konstellationer och genrer, och ibland blir det även solokonserter.
 

 

 

 

 

 

 

 Konsert 20:00. Kom gärna lite innan, vi börjar i tid

Dans 21:00-24:00

Kostnad: medlem 80 kr, gäst 100 kr. Musikstuderande 50 kr. Medlemskap: 40 kr/år. Vi tar kontant och swish men inte kort.
Plats: Folkets park, Barnens scen, Falsterbogatan 17

Introduktionskurs: Har du inte dansat tidigare så hålls varje gång en introduktionskurs i en folklig dans kl 19:00, kostnad 20 kr.
Fantastiskt gott fika finns till försäljning.

Arrangemangen genomförs med stöd av Malmö Kulturstöd och Statens Kulturråd. I samverkan med Kulturens Bildningsverksamhet. Samarbetspartners: Musik i Syd, Musikhögskolan i Malmö, Mix Musik.21 Oktober - Lyy på Palladium

Lyy
Kl. 15 Konsert med Lyy, Stora Bandet samt gästspel av barn och unga


På söndagen fortsätter festen med Lyy och Stora Bandet, samt gästspel av barn och unga.

Lyy är ett av Sveriges främsta folkmusikband av idag. I Lyy möter folkmusikens tongångar stadens puls. Resultatet är melodiöst sväng med en sorts ”internationell glesbygdsnerv”.

Söndagsprogrammet bjuder även på scendebut för Bildas nystartade folkmusikstorband Stora Bandet, under ledning av Anders Larsson.Inträde: 100 kr inkl serviceavgift

Plats: Palladium, Malmö

Arrangör: UNGA Musik i Syd, Bilda i samarbete med Skånes Spelmansförbund. Med stöd av Region Skåne.
Mer program »

 
Malmö Folkmusikförening | © musikt | pg 98 88 58-7 | kontakta Malmö Folk